31 Ekim 2015 Cumartesi

Bayan Ayakkabı

Ceket

Stilinizi, size en uygun spor ceket, blazer ceket, deri ceket ve kot ceket modeliyle tamamlayın. Şık ve stil sahibi Bayan Ceket ceketleri Karaca, Kiğılı, Ramsey, Crispino, Daffari, Damat, Altınyıldız, Fabrika, Network, Beymen, Koton, Derimod kalitesiyle Morhipo’da. Erkek takım elbise modelleriyle de kombinleyebileceğiniz en şık klasik kesim ceket, İtalyan kesim ceket, yazlık ceket ve kışlık ceket modelleri indirim fırsatları ve uygun fiyat seçenekleriyle Morhipo’da.

E-Bülten Sözleşmesi E posta adresim kullanılarak tarafıma, Kiğılı Giyim Ticaret A.Ş.’ye ait markalar ile ilgili kampanyaların, indirimlerin, promosyonların ve ürünlerin tanıtıldığı E-BÜLTEN ve ticari elektronik iletiler gönderilmesine ONAY veriyorum. Tarafıma E-bülten ve ticari elektronik iletiler gönderilsin. Tarafınıza E-bülten gönderilmesini talep etmeniz halinde Bayan Elbise adresinize gönderilecek ONAY e-postasındaki bağlantıya (linke) tıklayarak ONAY sürecini tamamlamanız gerekmektedir. Dilediğiniz zaman, hiçbir gerekçe belirtmeksizin e-bülten ve ticari elektronik iletileri almayı reddetme hakkına sahipsiniz. Ret bildiriminizi kolay ve ÜCRETSİZ olarak tarafınıza gönderilecek e-bülten içerisinde yer alan Üyelikten ayrılmak istiyorsanız tıklayınız bağlantısına tıklayarak veya  e-posta adresinden yapabilirsiniz. Ret talebinizin Kiğılı’ya ulaşmasını müteakip 3 (üç) iş günü içerisinde elektronik ileti gönderimi durdurulacaktır. Tarafınıza gönderilecek ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer kayıtlar, gerektiğinde Gümrük ve Ticaret Bakanlığına sunulmak üzere kayıt altına alınarak saklanacaktır. ONAYLIYORUM

Xk Email adresinizi girin, ürün tekrar satışta olursa size Bayan Ayakkabı verelim. E-mail adresiBilgi al Veya, bu ürünü istek listesine ekle. "Bilgi al"i tıklayarak gizlilik politikası''nı kabul etmiş oluyorsunuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder