30 Ekim 2015 Cuma

Bayan Pantolon

Bayan pantolon

Kadinlara özel bir giyim, aksesuar ve moda alisveris sitesi olan E-tesettur.com, muhafazakar giyimde modern bir tarzi benimsemis tesettür giyimi tercih eden bayanlara hitap ediyor. E-tesettür’ün zengin giyim koleksiyonunda, her yasa, her zevke ve her bedene uygun ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Tesettür giyimin en çok tercih edilen ürünlerinden; pardesü, kap, etek, ceket, yelek, elbise gibi ürünlerin yaninda; ev içi sikliginizi tamamlayacak giyim ürünlerine de E- bayan pantolon ulasabilirsiniz. Çanta, ayakkabi, taki gibi tamamlayici ürünleri; sal, esarp, bone, miknatisli esarp ignesi, kolluk, boyunluk gibi tesettür giyim aksesuarlarini da sitemizden online olarak satin alabilirsiniz. Armine, Kayra, Nihan, Tugba&Venn, Nihan, İklim, Doque, Puane gibi tesettür giyimin seçkin markalari yaninda; Arzu Ergen, Som Fashion, Pinar Sems, Pinar Aksam, Aida Üstün, Muslima Wear gibi tasarim markalari da E-tesettür’ün zengin giyim koleksiyonunda sizlere sunuluyor. Mezuniyet ve kina gibi en özel gecelerinizde tercih edeceginiz tesettür abiye modelleri de sitemiz de mevcut. Sikligin bedeni yoktur diyen muhafazakar giyimin öncü sitesi E-tesettür; büyük beden koleksiyonu ile tesettürü giyimi tercih etmis büyük beden hanimlari unutmuyor. “Tesettür giyime dair her sey” slogani ile kaliteli hizmet anlayisini sizlerle bulusturan E-tesettür, taksit avantajlari ve indirimli fiyatlari ile her bütçeye hitap ediyor.

Şifre Yenileme E-posta adresinize gönderilecek bağlantıya tıklayarak şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz. Üye GirişiTekrar Hoşgeldiniz, Lütfen E-Posta ve şifrenizi giriniz. Şifremi Unuttum YENİ ÜYE Hemen üye olun, hem ykm.com.tr’de hem de YKM’de size özel fırsatların keyfini çıkarın. Kadın Erkek Doğum Tarihiniz : YKM Kart kaydınıza ulaşıldı. Site Üyelik ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okudum ve kabul ediyorum. Ykm gizlilik politası, kişisel verilerimin kullanım-işlenmesi ve tarafıma ticari elektronik iletiler gönderilmesi için burada belirtilen şartlarda izin veriyorum. Sayın

Rahatlığı ve şıklığı aynı çizgide yakalayabilmenizi sağlayacak temel giyim parçaları arasında ilk sırada; kadın pantolon yer alıyor. İspanyol paça, boru paça, skinny ve chino gibi birçok modele sahip kadın pantolonları, farklı tarzları stilinize uyarlamanız için ideal. Ayrıca çok özel ayrıcalıklar pantolon fiyatları konusunda da söz sahibi.

Çicek Desenleri Yaz mevsiminin ve feminen duruşun bir simgesi olan çiçekler yeni sezonda da tasarımlarda hayat buluyor. Birbirinden renkli ve farklı çiçek desenlerini, bu yaz hem gece, hem de gündüz sokaklarda sıkça göreceğiz.

İş hayatınızda klasik giyinmeyi seviyorsanız, klasik pantolon modellerini inceleyebilirsiniz. Kumaş pantolon olarak bilinen klasik pantolonların birbirinden farklı rengi ve modeli bulunmaktadır. Klasik pantolonlarınızla topuklu ayakkabılarınızı ya da babetlerinizi giydiğinizde ortaya son derece şık görüntü çıkacaktır. Bu sezonun en şık kadın pantolon modelleri arasında İspanyol paça olarak bilinen geniş paçalı pantolonlar yer alacaktır. Siz de sezonun trendlerinden geri kalmak istemiyorsanız, hemen geniş paçalı pantolonlardan edinerek modaya ayak uydurabilirsiniz. Üstelik bol paçalı pantolonlar size istediğiniz kadar yüksek topuklu ayakkabı giyebilmenize olanak sağlamaktadır. Günlük hayatta tişörtlerinizle ya da gömleklerinizle giyebileceğiniz bol paça pantolonunuzun altına dolgu topuklu ayakkabı giyerek boyunuzu uzun gösterebilirsiniz. Sezonun en popüler kot modelleri arasında ise yırtık kotlar yer almaktadır. Yırtık kot modelleri ve fiyatları için kategorimizi inceleyebilirsiniz.

Siparişleriniz 4-5 iş günü içerisinde Yurtiçi Kargo güvencesiyle adresinize teslim edilecektir. Ürün değişimlerinde ürünü pantolon aldığınız 14 gün içerisinde ürünü kullanılmamış olarak orijinal kutusu , faturası ve kargo paketiyle geri gönderebilirsiniz. Değişim yapılacak ürünler karşı ödemeli geri gönderilebilir. Satın aldığınız ürünü, siparişinizin teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. İade olan ürünlerin Gizia.com’a dönüş kargo masrafı müşteriye aittir. İade, değişim gibi süreçlerle ilgili işlemler ayrıntılı olarak Mesafeli Satış Sözleşmesinde belirtilmektedir. Ürün, Gizia.com tarafından teslim alındığında iade şartlarına uygunluğu kontrol edildikten sonra Gizia.com tarafından kredi kartınıza ya da banka hesabınıza iade işlemi gerçekleştirilir.

    


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder