30 Ekim 2015 Cuma

Platform Topuk Ayakkabı

Topuklu ayakkabı

Siz de tek bir çift ayakkabı ile yetinemeyenlerdenseniz, doğru yerdesiniz. 2015 yazı, adımlara stil ve platform topuk ayakkabı getiriyor. Topuksuz babetler, kısa topuklu modeller, yüksek topuklu ayakkabılar… Hepsinin değişmeyen tek ortak noktası; stil sahibi ve rahat oluşları. İster kumsalda yürüyüşe çıkın, ister sıcak bir yaz gecesi kokteyline katılın, kendinize uygun bir model mutlaka bulacaksınız.

Limoya.com Üyelerimiz için güvenli alışveriş hizmet anlayışını merkezine koyan Limoya.com, müşteri hizmetleri aracılığı ile sürekli ulaşılabilir durumdadır. Limoya'dan almış olduğunuz bir ürünü herhangi bir sebeple iade etmek veya değiştirmek isterseniz, iade politikamız dahilinde iade edebilirsiniz. Destek Merkezi »

Şifre Yenileme E-posta adresinize gönderilecek bağlantıya tıklayarak şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz. Üye GirişiTekrar Hoşgeldiniz, Lütfen E-Posta ve şifrenizi giriniz. Şifremi Unuttum Hızlı Üyelik E-Posta ve şifrenizi girerek alışverişe başlayın. * * Kadın Erkek Site Üyelik ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okudum ve kabul ediyorum. Boyner gizlilik politası, kişisel verilerimin kullanım-işlenmesi ve tarafıma ticari elektronik iletiler gönderilmesi için burada belirtilen şartlarda izin veriyorum. Üyeliği Tamamla Üye Olmadan Devam Et YENİ ÜYE Hem boyner.com.tr’de hem de Boyner Mağazaları’nda size özel fırsatların keyfini çıkarın. Üstelik sezon boyu yapacağınız alışverişlerle bir sonraki sezon boyunca %20’ye varan indirim kazanın. Kadın Erkek Doğum Tarihiniz : Boyner Anahtar kaydınıza ulaşıldı. Site Üyelik ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okudum ve kabul ediyorum. Boyner gizlilik politası, kişisel verilerimin kullanım-işlenmesi ve tarafıma ticari elektronik iletiler gönderilmesi için burada belirtilen şartlarda izin veriyorum.

Tüm ayakkabı modellerinin hem yazlık hem de kışlık modelleri bulunmaktadır. Uzun elbiselerinizin ve uzun paçalı pantolonlarınızın altına platform topuklu ayakkabı giyerek, bacak boyunuzu daha uzun gösterebilirsiniz. 2015 topuklu ayakkabı modelleri arasında neon renkli topuklu ayakkabı modelleri bulunmaktadır. Hayatınıza biraz renk katmak ve yazı cıvıl cıvıl geçirmek için düz renk kıyafetlerinizle neon renkli ayakkabıları kombinleyebilirsiniz. Özellikle pembe ve yeşil neon renkli topuklu ayakkabılar, birçok genç kadının en gözde ayakkabı modelleri arasında. Dar paça pantolonunuz ve beyaz tişörtünüzle pembe renkli bir topuklu ayakkabıyı kombinlerseniz, son derece şık olabilirsiniz. Topuklu ayakkabı fiyatları için kategorimizde yer alan ürünleri inceleyebilirsiniz.

Farklı tarzları ve trendleri sizler için derleyen Limoya, birbirinden hoş günlük ayakkabı modelleri ile kadınların gönlünü kazanmayı başarıyor, Ayrıca limoya topuklu ayakkabı kampanyaları ile size özel tasarlanan Hot Couture Ayakkabı Modelleri ile kadınların vazgeçilmezi uzun gösteren dolgu topuklu ve platform topuklu ayakkabı modellerini limoya.com Ayakkabı Sitesi'nden Satın Al abilirsiniz. Günlük yaşamda kullanabileceğiniz tüm günlük ayakkabıları ve diğer şık ürünlerimizi kapıda ödeme seçenekleri ile de satın alabilirsiniz. Tüm ayakkabı modellerinde size özel indirimler ve limoya.com yeni üyeliklerinde kişiye özel 20TL ye varan avantajlı indirim çekleri ile internetten ayakkabı alışverişinizi eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Topuklu ayakkabı kadın için tutkudur. Her kadının en az bir tane olmak üzere topuklu ayakkabısı vardır ve bunlar hem günlük hayatta hem de özel günlerde bi elbise veya etek, pantolon kombiniyle rahatlıkla kullanabileceğiniz tasarımlardır. İster gündüz dışarı çıkarken spor bir topuklu ayakkabı seçin, isterseniz özel bir gece için platform topuklu ayakkabılar sayesinde kombininizi en rahat ve şık hale getirin . Her tarza uygun topuklu ayakkabı modelleri Trendyol.com'da.

  
  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder