30 Ekim 2015 Cuma

Bayan Gömlek

Bayan gömlek

Şifre Yenileme E-posta adresinize gönderilecek bağlantıya tıklayarak şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz. Üye GirişiTekrar Hoşgeldiniz, Lütfen E-Posta ve şifrenizi giriniz. Şifremi Unuttum Hızlı Üyelik E-Posta ve şifrenizi girerek alışverişe başlayın. * * Kadın Erkek Site Üyelik ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okudum ve kabul ediyorum. Boyner gizlilik politası, kişisel verilerimin kullanım-işlenmesi ve tarafıma ticari elektronik iletiler gönderilmesi için burada belirtilen şartlarda izin veriyorum. Üyeliği Tamamla Üye Olmadan Devam Et YENİ ÜYE Hem boyner.com.tr’de hem de Boyner Mağazaları’nda size özel fırsatların keyfini çıkarın. Üstelik sezon boyu yapacağınız alışverişlerle bir sonraki sezon boyunca %20’ye varan indirim kazanın. Kadın Erkek Doğum Tarihiniz : Boyner Anahtar kaydınıza ulaşıldı. Site Üyelik ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okudum ve kabul ediyorum. Boyner gizlilik politası, kişisel verilerimin kullanım-işlenmesi ve tarafıma ticari elektronik iletiler gönderilmesi için burada belirtilen şartlarda izin veriyorum.

Çicek Desenleri Yaz mevsiminin ve feminen duruşun bir simgesi olan çiçekler yeni sezonda da tasarımlarda hayat buluyor. Birbirinden renkli ve farklı çiçek Bayan Gömlek , bu yaz hem gece, hem de gündüz sokaklarda sıkça göreceğiz.

Gömlekler, günlük hayatın koşuşturmacasında çok zaman harcamadan şıklık isteyen kadın ve erkeklerin ortak kurtarıcısı. Bazen takım elbiseyle beraber, kimi zaman dar bir etek ve topuklu ayakkabılarla iddialı iş insanlarının üzerinde boy gösteren gömlekler; denimler ve spor ayakkabılarla da son derece sportif bir görünüm oluşturabiliyor. Yarım ya da uzun kollu gömlek, ekoseli, çizgili, düz gömlek, slim ve klasik gömlek gibi yüzlerce en iyi gömlek modeli çocuk gömlek modelleri arasında sevdiğiniz ve beğendiniz markalara ait olan ürünleri sizler için seçtik. Trendyol.com güvenilirliği ve büyük indirimlerle gömlek satış sayfasında.

Kıyafetlerinizi daha fazla detaylandırabilecek, sezonun en gözde modelleri arasında yer alan ipek, desenli ve klasik tarzdaki kadın gömlek çeşitleri sizi bekliyor. Kadın gömlek modelleri bu sezon da stilinizin temel parçalarından olmakta kararlı.

Şifre Yenileme E-posta adresinize gönderilecek bağlantıya tıklayarak şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz. Üye GirişiTekrar Hoşgeldiniz, Lütfen E-Posta ve şifrenizi giriniz. Şifremi Unuttum Hızlı Üyelik E-Posta ve şifrenizi girerek alışverişe başlayın. * * Kadın Erkek Site Üyelik ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okudum ve kabul ediyorum. Boyner gizlilik politası, Gömlek verilerimin kullanım-işlenmesi ve tarafıma ticari elektronik iletiler gönderilmesi için burada belirtilen şartlarda izin veriyorum. Üyeliği Tamamla Üye Olmadan Devam Et YENİ ÜYE Hem boyner.com.tr’de hem de Boyner Mağazaları’nda size özel fırsatların keyfini çıkarın. Üstelik sezon boyu yapacağınız alışverişlerle bir sonraki sezon boyunca %20’ye varan indirim kazanın. Kadın Erkek Doğum Tarihiniz : Boyner Anahtar kaydınıza ulaşıldı. Site Üyelik ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okudum ve kabul ediyorum. Boyner gizlilik politası, kişisel verilerimin kullanım-işlenmesi ve tarafıma ticari elektronik iletiler gönderilmesi için burada belirtilen şartlarda izin veriyorum. Sayın

Kadın Gömlek Modelleri Kıyafetlerinizi daha fazla detaylandırabilecek, sezonun en gözde modelleri arasında yer alan ipek, desenli ve klasik tarzdaki kadın gömlek çeşitleri sizi bekliyor. Kadın gömlek modelleri bu sezon da stilinizin temel parçalarından olmakta kararlı.

    


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder