9 Kasım 2015 Pazartesi

2016 Modası ile Son moda elbiseler Modarigo.com 'da

Bu artışın verilen ana nedeni 2014 yılında kayıtlı müşterilerinin sağlık durumunun yüksek maliyetler ve sigortacı için mali kayıplara yol Abiye Elbise, beklenenden çok daha kötü oldu sigortacının iddiadır. Sigortacı ayrıca tıbbi masraflar% 4,6 oranında artacak ve bu reçeteli ilaç maliyetlerinin% 5.2 bir birleşik yıllık trendin,% 10,5 artacağını öngörüyor.

Sağlık planları, sağlık reformu Açık kayıt 2016 kayıt Özel kayıt sağlık sigortası sözlüğü SSS Açık kayıt dönemleri hakkında kapağı Ne Öğrenme Merkezi, bireysel sağlık sigortası için her yıl kayıt sonbaharda bazen açılıyor doğru zamanda kayıt olun. Bu senin planında kayıt zamanı. 2016 açık kayıt sizin için bulmak için planlarını keşfi 31 bayan ayakkabı 2015 ile açık kayıt sırasında 2016 bireysel ve aile sağlık planı, 1 Kasım 2015 içinde 1 Kasım Kaydol'u başlar. Sadece diş kapsama istiyorsun? Orada diş planları için açık kayıt dönemi var, bu yüzden yıl boyunca kayıt özgürsünüz. Beğendiğiniz bir diş planı bulmak için şimdi kayıt sitemizi ziyaret edin. Açık kaydı cevapsız ya da yeni bir bebek, evlilik ya da boşanma gibi bir hayat değişikliği yaşamış ise, seçeneğiniz var. Özel kayıt için hak kazanmak için nasıl kullanacağınızı öğrenin.

Saman Tendencias que vienen y van otras que se quedan, kaptan algunos seguidores pero pasan sin pena ni gloria, y otras, como el renk Mostaza, irrumpen en Escena como si de un tornado se tratase y se hacen con los armarios de todas las fashionistas . ¿Quieres saber cómo combinar el renk Mostaza este Otoño-Invierno ?, saca papel y boli y comienza bir tomar nota de estos 11 görünüyor.

Moda'da tarafından önerilen prim oranı zammı ileri giderse bireysel sağlık sigortası planları ile daha fazla 102.000 Oregonlular Yönetici Özeti Moda Sağlık Planı'nın üyelik ortalama% 25.6 oranı zammı görmek ve 54.12% gibi yüksek olacaktır. Moda şu anda Oregon'un Bireysel pazarda en büyük pazar payına sahiptir. Moda'nın artış sağlık bayan ceket oranları inceleme heightening yeni kurallar uygulanmıştır 2010 yılından bu yana bireysel pazarda hakim taşıyıcı tarafından önerilen en büyüğüdür. Bu artışın verilen ana nedeni 2014 yılında kayıtlı müşterilerinin sağlık durumunun yüksek maliyetler ve sigortacı için mali kayıplara yol açan, beklenenden çok daha kötü oldu sigortacının iddiadır. Sigortacı ayrıca tıbbi masraflar% 4,6 oranında artacak ve bu reçeteli ilaç maliyetlerinin% 5.2 bir birleşik yıllık trendin,% 10,5 artacağını öngörüyor. Moda'nın ilk dosyalama ve sağlanan ek bilgilerin analizinden sonra, biz endişe Moda ve zammı oranı teklifi istenir ki bazı faktörlerin kabul ediyorsunuz. Ancak, denge, biz de birçok Oregon aileler ve bireyler için önemli bir maliyetle daha uzun vadeli bir yaklaşım, almak için şirketin yeteneğini hafife sırasında sigortacının belirli öneri, hala kendilerini dışarı oynuyor pazar eğilimleri için overcorrecting olabilir endişe duyuyorlar. Sigortacı faiz artırım durumunda bazı unsurları haklı çıkarmak için yeterli delil sunmamıştır bu artı bizim bulgu, önerilen oran artışı tamamen haklı olduğunu bize endişe yapar.


Önemli bulgular: Bireysel pazarında hakim taşıyıcı A% 25.6 oranı zam Oregon bireyler ve aileleri için ciddi zararlı sonuçlar doğurabilir. Moda üyelerinin binlerce şu anda ödeme primleri yardımcı olmak için vergi kredisi alma onlarca olasılıkla nedeniyle vergi kredisi seviyeleri belirlenmiştir şekilde uzak% 25.6 fazla artışlar göreceğiz. Moda üyeleri olasılıkla Oregon'un son derece rekabetçi sağlık sigortası pazarına nedeniyle mevcut düşük bayan cüzdan seçenekler var olsa da, bu artışlar birçok Oregon aileler için önemli aksamalara yaratacaktır. 2014 yılında mali kayıplara rağmen, Moda'nın mali durumu sağlam kalır. Moda ayrıca 2010 Moda'nın fazlası da gerekli risk bazlı sermaye seviyesinin üzerinde kalması beri Oregon'un bireysel pazarda pazar lideri tarafından büyük artış öneren bir yandan da fazlasının eklemek için öneriyor. Bu sigortacı mevcut üyelerini kapsayan 2016 Moda'nın maliyet projeksiyonları büyük, yıkıcı oran artışını önlemek için oranlarını arttırmaya daha ılımlı bir yaklaşım alabilir ve gelecekteki enrollees abartmış olabileceği anlamına gelir. 2014 yılında sağlık sigortası kayıtlı yeni üyeler kapsayan maliyeti Moda başlangıçta öngörülenden daha yüksek olabilir, bu maliyetler gelecek yıllarda aşağı gidecek inanmak bayan elbise pek çok neden vardır. Moda bir dereceye kadar bu kabul, ama o geniş pazar nasıl gelişeceğini anlaşıldığı önce sigortacı erken overcorrecting olması mümkündür. 2014 yılında kapsama için kaydoldum .

Oregonlular birçoğu nedeniyle önceden varolan sağlık koşullarına önceki yıllarda kapsama erişemiyor olmuştu. Yıllardır kapsamı dışında engellendi bireylere sağlık hizmetleri sağlama maliyeti bu koşulların daha az akut müdahale gerektiren ve sürekli tedavi ile daha kolay yönetilebilir hale gelecekteki yıllarda aşağı gitmek olasıdır. Moda'nın zammı oranı yeterince bu indirimleri hesaba görünmüyor. Bu Moda yeterince kapsama Affordable Bakım Yasasının genişleme 'kötü borç "azalma yansıtmak için maliyet projeksiyonları ayar olup olmadığını bilgilerden belirsizdir. Oregon hastanelerinden son kamu başvuruları devlet çapında büyük hastane kar marjları ile sonuçlanan kompanze bakım rekor düşük seviyelerde göstermek ve bu maliyet tasarrufu düşük hastane maliyetleri ve düşük primler yoluyla tüketicilere ortak olmalıdır. Moda bu indirimleri yansıtmak için daha düşük olan oran% 2 arındırılmış, ancak bu yeterli olmayabilir.

Birçok Oregon hastane% 10 veya daha fazla kenar boşluklarını ilanıyla birlikte, potansiyel tasarruf dramatik, ama tasarruf uygun prim oranları dahil sürece tüketicilerin yararına olmaz. Bu maliyetlerin azaltılması ve bakım kalitesinin iyileştirilmesi söz konusu olduğunda, bu Moda elinden geleni yaptığını açık değildir. Dosyalama ile sunulan ölçümlere göre, pahalı acil servis başvurularının ve yatarak hastaneye yatış için Moda'nın kullanım ve maliyet önemli ölçüde yukarı, ve reçeteli ilaç masrafları aylık bazında, üye başına bir on iki katından daha fazla var. Bu 2014 maliyetlerinin beklenenden daha yüksek olduğunu sigortacının Bayan Giyim ile tutarlı olmakla birlikte, sigortacı, sağlıklı ve hastaneler ve acil servislerde dışında üyelerini tutmak için yeterli çaba olup olmadığını dosyalama sunulan bilgilerden belirsizdir. Moda devam yapıcı maliyet kontrolü ve kalite geliştirme girişimleri bir dizi olsa da, bu çok Moda'nın büyük bireysel pazar üyelik kullanılamaz kalır. Daha fazla sorgulama Moda atık kesme ve bakım kalitesini artırmak ve onların üyelerine tasarruf geçmek için mümkün olan her şeyi yaptığını emin olmak için yapılmalıdır. , Onaylamak reddetmek veya bu oran isteği değiştirmek için karar vermeden önce, onların önerisini değerlendirmek ve somut uygulamak için gerekli tüm belgeleri temin etmek, burada dile getirilen sorunları irdelemek Tüketici ve Business Services (DCBs) Oregon Bölümü Moda gerektirir çağırıyorum, ulaşılabilir planı Oregon bireyler ve aileleri için maliyetleri kontrol etmek. Bu değerler hem birim maliyet ve kullanım eğilimlerini yansıtan NOTLAR. Tıbbi ve eczacılık için birim maliyet eğilimi% 5.0 genel bir değeri, sırasıyla% 4.5 ve% 10.0 bulunmaktadır. Tıbbi ve eczacılık için kullanım eğilimi% 0.2 genel bir değeri, sırasıyla% 0.1 ve% 0.5 bulunmaktadır. yıl sonu 2014 At (Moda'nın dosyalama Exhibit 4.1 bakınız) Moda 454% bir RBC oranına sahipti.

Dos ton Tendencia para este Outono Inverno 2015 2016 e unhas acabaram por se tornam hayır nosso melhor acessório de moda, como tal bir Andreia Profesyonel uma lançou olarak coleção de vernizes bir pensar neste tom é um cinzento O. Bir nova linha chama-se "Grey'in Attraction". Dentro dos cinzentos, qual é a vossa cor de verniz preferida?

Benzersiz şehir Buffalo düğün ile memleketi tarih ve aile Saygı. Wny boyunca satıcıları Onlarca düğün tatlılar, dekor, kırtasiye ve daha uzmanım. Buffalove göster!

Trendstop At Trendstop size özel ürün yönde nokta ve ne moda farkında tüketici ilgilenen düz alır kusursuz küratörlüğünü online kaynak eşliğinde konuşmak için eğilim tahmini, eğilim atölyeleri, canlı online oturumları ve gerçek kişileri Bayan Gömlek getirmek Bir sonraki sezon satın. Bizim canlı eğilim brifingleri hizmetimizin bir anlık kazanmak için harika bir yoldur. Onlar bizim interaktif oturumların bir lezzet vermek için trend analizi ve tahminler bazı aracılığıyla konuşmak bizim eğilim uzmanlar katılın. Biz Trendstop eğilim toplantısında sizi görmek için sabırsızlanıyoruz. Ilham hazır olun!

2016 yeni gelinlik trendleri, resepsiyon fikirleri, düğün dekor ve daha yeni bir yıl işaretler. Mansion on Delaware Avenue izler ve yeni yıl için en popüler 2015 gelinlik trendleri mükemmeldir.

Altbilgi 4. WidgetThis belirli bir ürün veya hizmeti tanımlamak için metin yerleştirebilirsiniz bir widgeted alan bir örnektir. Ayrıca, son gönderilen mesajları, yeni yorumlar, bir etiket bulutu ya da daha fazla gibi diğer WordPress widgets kullanabilirsiniz.

02.13: 3 clocking - Kyle Clemons, David Verburg, Kind Butler ve Calvin Smith sudan dışarı 15 yaşındaki rekoru patladı. Sporcular kapalı rekor ulaşılabilecek bir dünyayı bilerek, yönetim kurulu bakarken stadyum yüksek gerilim oldu.

Eğer ailenizin bir yetişkin üyesi için bir hesap oluştururken, bu üye sana onun / onun adına bir hesap kurmak için izin vermiş olması gerekir. Bayan Mont verilen değilse, o kişinin bilgilerinin gizliliğini ihlal ediyor olabilirsiniz.

Como uma obra pontilhista efemera, milhares de pontinhos multicoloridos recobrem os vitrais da estrutura Dior instalada hiçbir meio Müzesi Rodin do ontem. Hiçbir iç nos deparamos com um jardim secreto. Entre nos locais.

2016 Düğün Trendleri: Mansion 2016 yeni gelinlik trendleri, resepsiyon fikirleri, düğün dekor ve daha yeni bir yıl işaretleri Buffalo'nun Tercih Düğün Salon'da Popüler Reception & Style Trendleri Seçtikleri. Mansion on Delaware Avenue izler ve yeni yıl için en popüler 2015 gelinlik trendleri mükemmeldir. Kişisel düğün temalar, gıda ve içecek, tatlı, müzik ve daha fazlası için, mükemmel, kişiselleştirilmiş düğün kutlama nasıl Bayan Pantolon size yürüyebilir bizim olay ekibi gelecek yıl için hatırlanacak.

Her durumda en uygun yanıtı belirlemek için son üç hafta Medicare ve Medicaid Services (CMS) Merkezleri ile bizim birincil piyasalarda sigorta düzenleyicileri ile tartışmalara olmuştur. Bu tartışmalar dayanarak, bazı çok zor kararlar vermek zorunda kalmışlardır. Sonuç olarak, Moda Sağlık artık 1 Ocak 2016 etkili Washington'da bireysel ürünlerini pazarlayacak.

Oregon yaklaşık 15.500 kayıtlı kişiler