7 Kasım 2015 Cumartesi

Bayan Giyim modarigo.com


Bayan giyim

En şık büyük beden giyim modası bonprix'deMağazamızda, kadınlar için büyük beden ürünlere de, geniş bir ürün yelpazesi sunulmaktadır. Günlük giyim basic modellerden, özel günlerde giyilecek modern kıyafetlere kadar, farklı tasarımları burada bulabilirsiniz. bonprix’de XXL beden bayan kıyafetleri, en uygun fiyata ve en şık tasarım birleşiminde ön plana çıkıyorlar.Ofis için büyük beden bayan modasıBüyük beden giyen bayanlar, Bayan Giyim  kıyafetlerini seçerken zorlanabilirler. Ama artık bu son buluyor. Ofis için, şık pantolon takımlarda ve kostümlerde çeşitlilik, bonprix.com.tr’de sunuluyor. Blazer, etek ve pantolonların kesimleri, büyük bedene uyarlanmış olup, feminen bir görünüm sunmaktadırlar. Büyük beden bayan modası, problemli bölgeleri harika bir şekilde gizlemektedir. Büyük beden giyen bayan müşterilerimiz, ofis kıyafetlerini, antrasit, marin ve açık gri gibi klasik renklerde, mağazamızdan sipariş edebilirler. Ayrıca pastel renklerde ve sportif karo desenlerde sunulan büyük beden ofis kıyafetlerine de bayılacaksınız.Günlük giyimde büyük beden modasıSadece ofiste değil, hafta sonu ve iş çıkışında da büyük beden modasında şıklık ve rahatlık ön planda. bonprix ‘de bayan müşteriler, iyi oturan Jean, fitilli kadife ve farklı rahat materyallerden üretilen pantolon ve etekleri bulabilirler. Belde yer alan elastik bant veya pile gibi detaylar, XXL beden bayan modasında, yüksek giyim konforu ve hareket özgürlüğü sunuyorlar. Büyük beden bluz, shirt, kazak ve ceket modellerinde de, model alternatifleri bulabilirsiniz. bonprix’ de sunulan üstler, uzunlukları ve dekolte çeşitleri ile dikkat çekiyorlar. Bayan Ayakkabı  Kelly’den hayran bıraktıran XXL bayan modasıMaite Kelly koleksiyonu, özellikle şık XXL beden bayan modası üzerine odaklanmıştır. Ünlü şarkıcı, şık elbise, etek, pantolon takım ve üstleri, sadece bonprix’ye özel tasarlamıştır. Modeller, turkuaz, pink gibi canlı renklerde ve de kontrast renklerde dantel detay ve aplikasyonlar ile dikkat çekmektedirler. Maite Kelly’nin yaratıcı olan büyük beden bayan modası, özellikle genç modayı yansıtmaktadır.

Büyük beden giyen bayanlar, ofis kıyafetlerini seçerken zorlanabilirler. Ama artık bu son buluyor. Ofis için, şık pantolon takımlarda ve kostümlerde çeşitlilik, bonprix.com.tr’de sunuluyor. Blazer, etek ve pantolonların kesimleri, büyük bedene uyarlanmış olup, feminen bir görünüm sunmaktadırlar. Büyük beden bayan modası, Bayan Çanta  bölgeleri harika bir şekilde gizlemektedir. Büyük beden giyen bayan müşterilerimiz, ofis kıyafetlerini, antrasit, marin ve açık gri gibi klasik renklerde, mağazamızdan sipariş edebilirler. Ayrıca pastel renklerde ve sportif karo desenlerde sunulan büyük beden ofis kıyafetlerine de bayılacaksınız.

Kadinlara özel bir giyim, aksesuar ve moda alisveris sitesi olan E-tesettur.com, muhafazakar giyimde modern bir tarzi benimsemis tesettür giyimi tercih eden bayanlara hitap ediyor. E-tesettür’ün zengin giyim koleksiyonunda, her yasa, her zevke ve her bedene uygun ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Tesettür giyimin en çok tercih edilen ürünlerinden; pardesü, kap, etek, ceket, yelek, elbise gibi ürünlerin yaninda; ev içi sikliginizi tamamlayacak giyim ürünlerine de E-tesettür’den ulasabilirsiniz. Çanta, ayakkabi, taki gibi tamamlayici ürünleri; sal, esarp, bone, miknatisli esarp ignesi, kolluk, boyunluk gibi tesettür giyim aksesuarlarini da sitemizden online olarak satin alabilirsiniz. Armine, Kayra, Nihan, Tugba&Venn, Nihan, İklim, Doque, Puane gibi Bayan Gömlek  giyimin seçkin markalari yaninda; Arzu Ergen, Som Fashion, Pinar Sems, Pinar Aksam, Aida Üstün, Muslima Wear gibi tasarim markalari da E-tesettür’ün zengin giyim koleksiyonunda sizlere sunuluyor. Mezuniyet ve kina gibi en özel gecelerinizde tercih edeceginiz tesettür abiye modelleri de sitemiz de mevcut. Sikligin bedeni yoktur diyen muhafazakar giyimin öncü sitesi E-tesettür; büyük beden koleksiyonu ile tesettürü giyimi tercih etmis büyük beden hanimlari unutmuyor. “Tesettür giyime dair her sey” slogani ile kaliteli hizmet anlayisini sizlerle bulusturan E-tesettür, taksit avantajlari ve indirimli fiyatlari ile her bütçeye hitap ediyor.