1 Kasım 2015 Pazar

Bayan Gömlek

Bayan kışlık gömlek

Kadın Gömlek Modelleri Kıyafetlerinizi daha fazla detaylandırabilecek, sezonun en gözde modelleri arasında yer alan ipek, desenli ve klasik tarzdaki kadın gömlek Bayan Gömlek Gömlek sizi bekliyor. Kadın gömlek modelleri bu sezon da stilinizin temel parçalarından olmakta kararlı.

Şifre Yenileme E-posta adresinize gönderilecek bağlantıya tıklayarak şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz. Üye GirişiTekrar Hoşgeldiniz, Lütfen E-Posta ve şifrenizi giriniz. Şifremi Unuttum Hızlı Üyelik E-Posta ve şifrenizi girerek alışverişe başlayın. * * Kadın Erkek Site Üyelik ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okudum ve kabul ediyorum. Boyner gizlilik politası, kişisel verilerimin kullanım-işlenmesi ve tarafıma ticari elektronik iletiler gönderilmesi için burada belirtilen şartlarda izin veriyorum. Üyeliği Tamamla Üye Olmadan Devam Et YENİ ÜYE Hem boyner.com.tr’de hem de Boyner Mağazaları’nda size özel fırsatların keyfini çıkarın. Üstelik sezon boyu yapacağınız alışverişlerle bir sonraki sezon boyunca %20’ye varan indirim kazanın. Kadın Erkek Doğum Tarihiniz : Boyner Anahtar kaydınıza ulaşıldı. Bayan Elbise Üyelik ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okudum ve kabul ediyorum. Boyner gizlilik politası, kişisel verilerimin kullanım-işlenmesi ve tarafıma ticari elektronik iletiler gönderilmesi için burada belirtilen şartlarda izin veriyorum. Sayın

Çicek Desenleri Yaz mevsiminin ve feminen duruşun bir simgesi olan çiçekler yeni sezonda da tasarımlarda hayat buluyor. Birbirinden renkli ve farklı çiçek desenlerini, bu yaz hem gece, hem de gündüz sokaklarda sıkça göreceğiz.

Şifre Yenileme E-posta adresinize gönderilecek bağlantıya tıklayarak şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz. Üye GirişiTekrar Hoşgeldiniz, Lütfen E-Posta ve şifrenizi giriniz. Şifremi Unuttum Hızlı Üyelik E-Posta ve şifrenizi girerek alışverişe başlayın. * * Kadın Erkek Site Üyelik ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okudum ve kabul ediyorum. Boyner gizlilik politası, kişisel verilerimin kullanım-işlenmesi ve tarafıma ticari elektronik iletiler gönderilmesi için burada belirtilen şartlarda izin veriyorum. Üyeliği Tamamla Üye Olmadan Devam Et YENİ ÜYE Hem boyner.com.tr’de hem de Boyner Mağazaları’nda size özel fırsatların keyfini çıkarın. Üstelik sezon boyu yapacağınız alışverişlerle bir sonraki sezon boyunca %20’ye varan indirim kazanın. Kadın Erkek Doğum Tarihiniz : Boyner Anahtar kaydınıza ulaşıldı. Site Üyelik ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okudum ve kabul ediyorum. Boyner gizlilik politası, kişisel verilerimin kullanım-işlenmesi ve tarafıma ticari elektronik iletiler gönderilmesi için burada belirtilen şartlarda izin veriyorum.

stil fabrikası Baştan Aşağı Bembeyaz Monokrom modasının ilkbahar-yaz sezonuna yansıması baştan aşağı beyaz giyinmek oldu. Bembeyaz giyinmek biraz cesaret istese de, size taptaze bir görünüm sağlarken bronzlaşmış teninizi de ön plana çıkaracak. Çicek Desenleri Yaz mevsiminin ve feminen duruşun bir simgesi olan çiçekler yeni sezonda da tasarımlarda hayat buluyor. Birbirinden renkli ve farklı çiçek desenlerini, bu yaz hem gece, hem de gündüz sokaklarda sıkça göreceğiz.

Kıyafetlerinizi daha fazla detaylandırabilecek, sezonun en gözde modelleri arasında yer alan ipek, desenli ve klasik tarzdaki kadın gömlek çeşitleri sizi bekliyor. Kadın gömlek modelleri bu sezon da stilinizin temel parçalarından olmakta kararlı.

Yaz mevsiminin ve feminen duruşun bir simgesi olan çiçekler yeni sezonda da tasarımlarda hayat buluyor. Birbirinden renkli ve farklı çiçek desenlerini, bu yaz hem gece, hem de gündüz sokaklarda sıkça göreceğiz.

  
  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder