22 Kasım 2015 Pazar

Topuklu Ayakkabı

Bayan Elbise
Bayan Giyim

Bayan giyim sektörü her zaman diğer sektörlere göre daha yoğun bir sekrör olmuştur . Bayan giyim sektörünün yoğun olma sebebinin asıl sebebi ise bayanların giyimlerine daha çok özen göstermesidir . Renk uyumları , uyumlu ayakkabılar yada platform topuklu ayakkabılar  hırkalar  montlar , çantlar ve cüzdanlar ilede sınırlı değil . Bayan giyim sektörü her zaman diğer sektörlere göre daha fazla kazandırır . Ülkede develuasyon olduğu zamanı htırlıyorum da bayan giyim sektöründe zerre kadan iş durması olmamıştı nedense dünya yansa bayanlar günün önemini gösteren elbisrleri yok diye üzülürler heralde .

Bayan elbise satan bir dükkan gördüğünüzde çok büyük ihtima"e 1 yad İki dükkan ilerisinde topuklu ayakkabı satan bir dükkan bulursunuz bunun nedeni ise bayanların kafa yapısındA çok para harcamak vardır ve her elbise için başka bir ayakkabı olması gerekir ve her gittiği yerde farklı bir elbise ile görünmek ister işte bu yüzden de biz erkeklerin en baştaki işi paramızın büyük kısmını bayan elbise almak için ayırıyoruz.

Neyse farketmez onlar mutlu olsunlar yeter bayanların mutluluğu bizim mutluluğumuz demektir ,başımıza tebelleş olmasınlar yeter :)), işin şakasını bir yana bırakalımda , bu aralar caddelerdeki dükkanlarda bayan mont altında jygun rrnkte bayan gömlek modası Var  bir domates bir biber gibi , mont sıcak tutuyor ama çıksrınca donuyorlar mantıksız bir durum .

http://www.modarigo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder