23 Nisan 2016 Cumartesi

Kapıda Ödeme Tesettür

BRANİN EVİNE VARDIĞIMIZDA, BAHÇE KAPISINDA BİZİ BİR GERİ Eşarp dönen çocuk karşıladı. Louis’le hiç tanışmamış olsam da -çünkü savaş alanına geldiğimizde çoktan ölmüştü, Violette tarafından öldü­ rülmüştü— bu ondan başkası olamazdı. Dönen numanın kan kırmı­ zı aurası yumuşamış, derin bir altın rengine çalıyor Eşarp Şal ve daha önce hiç görmediğim bir görsel etki yaratıyordu. Vincent evvelki gece bana çocuk hakkında her şeyi anlatmış­ tı. Kendini Kate için feda ettikten sonra tekrar canlandığında aurasının zaten değişmeye başlamış olduğunu söylemişti.

Bran onu kanatlarının altına almış, ferace Modelleri  bardiaya dönüşme süreci tamamlanana kadar onu şehirden ve hain diye hedef alabilecek bütün numalardan uza­ ğa kaçırmıştı. Bran her ne yapıyorsa işe yaramış gibi görünüyordu. Vincent’ın tarif ettiği o acı dolu, umutsuz çocuğun bize kapıyı açan bu güler yüzlü çocukla yakından uzaktan Kapıda Ödeme Tesettür alakası yoktu. Kenarlarına elma ve gül ağaçları dizilmiş bir avluya girdik. Araba yolunun sonundaki tarihi taş ev baştan başa mor renkli üzüm salkımlarıyla kaplıydı. 82 “B ien ven u ededi Louis, arabadan indiğimizde.

Beni hislerle optükten Tesettür sonra Ava ya doğru yürüdü. “Hoş geldiniz, ben Louis,” diyerek Avanın elini sıktı. “İngilizce tek söyleyebildiğim bu kadar” diye itiraf etti, komik bir şekilde vurgulu aksanıyla. “Et vous le parlez parfaitement,” diye cevap verdi Ava kusursuz bir Fransızcayla, çocuğa o göz kamaştırıcı gülümsemelerinden biriyle Tesettür Abiye  bakarak. Çocuğun hiç şansı yoktu: Tek bir bakışla büyünün etkisine girivermişti.

http://www.modamerve.com