25 Nisan 2016 Pazartesi

Ferace Modelleri - Modamerve.com

Ferace Modelleri

Tesettür Kadınlara özel bir giyim, aksesuar ve moda alışveriş sitesi olan Alvinaonline.com, muhafazakar giyimde modern bir tarzı benimsemiş tesettür giyimi tercih eden bayanlara hitap ediyor. Alvina'nın zengin giyim koleksiyonunda, her yaşa, her zevke ve her Ferace Modelleri bedene uygun ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Tesettür giyimin en çok tercih edilen ürünlerinden; pardesü, kap, etek, ceket, yelek, elbise, tunik gibi ürünlerin yanında; çanta, ayakkabı, takı gibi tamamlayıcı ürünleri; şal, eşarp, bone, mıknatıslı eşarp iğnesi, kolluk, boyunluk gibi tesettür giyim aksesuarlarını da sitemizden online olarak satın alabilirsiniz. Tesettür Giyim Modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş, tesettür giyim ve kapalı giyimi tercih eden kadınlar ve genç kızlar, kendi giyim tarzlarına uygun tesettürün en trend modellerini alvinaonline.com’da bulabilirler.Marka olarak tesettür giyimin tüm trendlerini tesettür çizgisine uygun şekilde, tesettür giyim tercih eden siz değerli müşterilerimize tüm zarafeti ile sunuyoruz.

Tesettür

Tesettür Giyim Muhafazakar kadınların öncü alışveriş sitesi E-tesettür'de, tesettür giyimin en seçkin markalarını ve en yeni koleksiyonlarını bulabilirsiniz. Kayra, Doque, Armine, Nihan, Tuğba&Venn, Puane, Selam Giyim, İklim Pardesü gibi sektörün öncü markalarının yanında; Pınar Şems, Pınar Akşam, Tuay Karaca, Ara Zeynep Bilyay, Muslima Wear gibi özel tasarım markalarına da E-tesettür’den ulaşabilirsiniz. Tesettür giyimin vazgeçilmez parçaları olan şal eşarp modelleri, ipek eşarplar, tivil eşarplar, şifon şal, arap stili modeller, plise şal gibi farklı seçenekleri uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz. Yaz ve kış aylarında çok kullanılan tesettür kap, tesettür ferace modelleri; tesettür etekler, A kesim etekler, maksi boy etekler, desenli etekler, deri etekler E-tesettür’ün zengin giyim koleksiyonunda sizleri bekliyor. Her yaşa ve her bütçeye hitap eden koleksiyonu ile kolay alışveriş imkanı sunan E-tesettür’de, hem klasik tesettür stillerini, hem de modern ve genç tesettür stillerini bulabilirsiniz. Uzun elbise modelleri, yazlık elbiseler, kışlık elbiseler, salaş kesim elbiseler, özel tasarım abiye elbise seçenekleri de E-tesettür’de sizlere sunuluyor. Büyük beden tesettür giyim koleksiyonu ile büyük beden hanımların beğenisini kazanan E-tesettür’de; Zernişan, Loreen, İpekdal, Nk By Korkut, Burcum BCC, Zenay, Deniz Akdağ, Kayra, Doque gibi markaların büyük beden ürünlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

Kapıda Ödeme Tesettür

kadınların denizde ve havuzda tercih ettiği tesettür mayolar ve haşema modelleri rengarenk ve farklı modelleri ile bir tıkla size ulaşıyor. Yalnızca giyim koleksiyonu ile değil, ev yaşam, çanta, ayakkabı, aksesuar, çocuk giyim ürünlerine de E-tesettür’den online alışveriş ile ulaşabilirsiniz. Ev yaşam kategorisinde yatak odası takımları, masa örtüsü, seccade, paspas takımları yer alırken, kozmetik bölümündeki helal şampuan ve alkolsüz kokular, evinize güvenle sokabileceğiniz ürünlerin başında geliyor. Anne çocuk kategorisindeki 0-4 yaş, 4-12 yaş çocuklar için bulabileceğiniz kıyafetler, Kapıda ödeme tesettür fiyat ve model politikasıyla annelerin yüzünü güldürecek. Online alışverişin öncü sitesi E-tesettür’den, kapıda ödeme, kredi kartına taksit imkanı ve paypal ile ödeme yaparak istediğiniz ürüne tek tıkla ulaşabilirsiniz. Tesettür giyimde her tarzdan ve her yaştan kadının ortak buluşma noktası E-tesettür, beğendiğiniz ürünleri tek tıkla kapınıza getiriyor. Her gün yenilenen onlarca ürün içerisinden, zevkinize ve tarzınıza uygun olan modelleri seçebilir, taksit ve indirim avantajlarından yararlanarak satın alabilirsiniz. E-tesettür’ün giyim koleksiyonunda elbise, etek, tunik, yelek, panço, tesettür mayo ve tesettür eşofman gibi seçenekler yanında; dış giyimde tesettür giyimin tamamlayıcısı olan pardesü, mont-kaban gibi alternatiflere de rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Özel davetlerde kullanabileceğiniz tesettür abiye elbise, ferace ve abiye takım modelleri E-tesettür’ün zengin giyim dünyasında sizlerle! Günlük ve davet kombinleriniz için tercih edebileceğiniz ipek eşarp ve şal koleksiyonunun yanında; çanta ve takı gibi aksesuarlara da E-tesettür’den göz atmayı unutmayın.

Tesettür giyim

Tesettür giyim online satış mağazası TesetturFirsat.com'da başörtüsü, eşarp, şal ve bone modellerine, standart giyim ürünleri olarak elbise, abiye, tunik ve pantolon modellerine oldukça geniş bir ürün grubu yer alıyor. Tesettür dış giyiminde ferace ve pardesü Tesettür Giyim modelleri, iç giyim ürünleri ve tasarımcıların, butiklerin özel ürünleri de yer almaktadır. Tesettür markaları arasında en iddialı, en seçkin ürünleri sunan Muslima Wear, Selam, Şükran, Nihan ve Tuğba gibi markaların yanı sıra Gamze Polat, Som Fashion ve Hilal Polat gibi ünlü tasarımcılarının tesettür giyim fikirleri TesetturFirsat.com'da en uygun fiyatlar ve kredi kartı gibi, kapıda ödeme gibi alışveriş kolaylıkları ile sizi bekliyor.